EU inkludert

Hos YouTeam kan du bruke mobilen akkurat som hjemme når du er på reise i Europa

Våre abonnement inkluderer fri bruk i EU og EØS, helt uten ekstra kostnad. Ring, send meldinger eller surf, akkurat som hjemme i Norge. Samtaler og meldinger mellom land i EU og EØS er også inkludert.

Vær oppmerksom på at samtaler fra Norge til land i EU og EØS ikke er inkludert i abonnementet. Vi har derfor egne priser for samtaler og meldinger fra Norge til EU og EØS, og de finner du i YouTeams priser til utlandet.

Kjøp mer data til norske priser

Noen ganger bruker man litt mer data på reise enn man gjør hjemme. Selv om oppspart data fra tidligere måneder også kan brukes i Europa kan det jo være at du går tom for mobildata. Da kan du kjøpe ekstra datapakke slik at du kan fortsette å surfe. 

Hvilke land er inkludert?

Det er land som er med i EU og i EØS-samarbeidet hvor inkludert innhold kan brukes uten ekstra kostnad. Landene som er med: 

Belgia, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Fransk Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, Hellas, Irland, Island, Italia, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike

Det er verdt å vite at f.eks Tyrkia ikke er med i EU eller EØS, og at egne priser gjelder i disse landene.

Prisene for bruk utenfor EU og EØS finner du i YouTeams priser i utlandet.