Fri fart i det beste nettet

I Norge har vi to fantastiske mobilnett som begge gir oss dekning i verdensklasse. Vi har valgt Telia som leverandør av mobilnett for våre abonnement. Årsaken er at Telia to år på rad har vunnet prisen for beste 4G-nett i Norge.

Visste du forresten at halvparten av norske mobilkunder i dag benytter Telias mobilnett? Sjekk gjerne ut din YouTeam dekning i dekningskartet. Du kan også lese mer om hva som kan påvirke dekningen, uavhengig av mobilnett, der du oppholder deg. 

Og med tilgang til Norges beste 4G-nett synes vi det er en selvfølge at man også har maks hastighet på abonnementet. Det betyr at mange kunder kan oppnå høyere hastigheter på mobilen enn på bredbåndet hjemme. Men det er klart, det er ikke motorvei over alt. 

Hastigheten kan nemlig påvirkes av blant annet vær og vind, avstand til nærmeste mobilmast og hvor mange mobiltelefoner som er koblet til samme mobilmast. Det er derfor farten kan oppleves litt tregere når du for eksempel er på fotballkamp eller konsert. 

Forventet snitthastighet vil likevel være mellom 50 og 100 Mbit/s, også det raskere enn mange opplever med bredbånd. Så uansett hvilket YouTeam-abonnement du har vil du oppleve høy fart hvor enn du ferdes. 

Har du brukt opp datapakken som er inkludert i ditt abonnement vil hastigheten reduseres betraktelig. Du vil fortsatt komme deg på nett, men nedlasting av sider vil ta lengre tid (for ordens skyld; du betaler ikke noe for bruk på slike lave hastigheter). Vi vil anbefale å kjøpe en ekstra datapakke hvis du går tom for mobildata slik at du får fri fart igjen. Bruker du ikke opp den ekstra datapakken vil vi selvfølgelig overføre det som er ubrukt til neste måned. For priser og hvordan man bestiller, sjekk YouTeams prisliste