HamKam mobil 

HamKam mobil er et samarbeid mellom HamarKameratene og mobiloperatøren YouTeam, hvor du som supporter kan støtte gutta gjennom ditt mobilabonnement. Du får samme mobilabonnement til samme pris, men støtter HamKam hver måned.

Hamarkameratene (HamKam) ble stiftet i 1918, og er Hamars fremste fotballklubb. Laget spiller sine hjemmekamper på Briskeby, og supporterklubben har navnet Briskebybanden. Les mer om HamKam på deres hjemmesider.

Om YouTeam

Youteam er et mobilselskap som ble etablert i 2017 av personer med bakgrunn fra ledende stillinger i store norske mobiloperatører.

Tanken bak YouTeam er enkel. Alle har nemlig mobiltelefon i dag. Samtidig er abonnement, priser og dekning blitt forholdsvis like hos alle operatører. Så hvorfor ikke tilby mobilabonnement som selges av klubben og lagene hvor deler av inntekten går tilbake til klubben og lagene?

Hva er tanken bak HamKam Mobil?

  • Tenk om du kunne støttet favorittlaget ditt økonomisk, uten at det kostet deg noe ekstra
  • Tenk om mobiloperatøren din ga penger til gutta - hver måned, uten at du måtte kjøpe noe ekstra.
  • Tenk om det ikke bare var en tanke,

Hvordan er dette mulig?

I stedet for å bruke millioner på reklame, er ideen bak HamKam mobil at pengene i stedet skal gå til HamKam. I samarbeid med mobilselskapet YouTeam, som er etablert av tidligere ledere i Telia og Tele2.

Som kunde av HamKam mobil får du samme mobiltjeneste som i dag. Du kan ringe, sende meldinger eller surfe på telefonene til samme lave kostnader som du kan med f.esk OneCall. Du bruker Telias testvinnende mobilnett, som har en 4G dekning på mer enn 98%. Abonnementet har ingen begrensninger på fart, som vil si at estimert høyeste hastighet for nedlastning er 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s.

Stolthet & ære i 100 år!