Sammen med Lillestrøm Sportsklubb lanserer mobiloperatøren YouTeam  LSK Mobil, dermed kan du støtte Fugla gjennom mobilabonnementet.

Tenk om du kunne støttet favorittlaget ditt økonomisk, uten at det kostet deg noe.
Tenk om mobiloperatøren din ga penger til Fugla – hver måned, uten at du måtte kjøpe noe ekstra.
Tenk om dette ikke bare var en tanke, tenk om det var en realitet!

Norgesmestrene tar ny sats
I desember 2017 kunne LSK heve pokalen som ny Norgesmester i fotball. Med en innsats verdt gull, og hjertet utenpå drakta, fightet og vant gutta hjertene til utallige personer i og rundt Lillestrøm by. Norgesmesterskapet danner fundamentet for en satsing inn i en ny spennende sesong, hvor laget er forsterket både i forsvar og angrep. Gjennom vinteren er grunnlaget lagt for ny suksess.

 

LSK lanserer LSK Mobil

Lillestrøm mobil
Lillestrøm SK lanserer lskmobil

I forbindelse med serieåpningen for Eliteserien 2018 tar LSK sats på nye områder. Nå lanseres LSK Mobil, et tiltak for å finansiere fremtidens suksess. LSK Mobil leverer mobilabonnement der LSK får penger hver måned du er kunde – uten at det nødvendigvis koster deg noe mer enn ditt nåværende mobilabonnement.

Hvordan er dette mulig?

I stedet for å bruke millioner på reklame, er ideen bak LSK Mobil at pengene i stedet skal gå til LSK. LSK Mobil drives i samarbeid med mobiloperatøren YouTeam, som er etablert av tidligere ledere i Telia og Tele2. YouTeam drives selvfølgelig fra Lillestrøm av lokale og lojale LSK-supportere.

Som kunde av LSK mobil får du samme mobiltjeneste som i dag. Du kan ringe, sende meldinger eller surfe på mobilen til samme lave pris som du kan med f.eks OneCall. Du bruker Telias testvinnende mobilnett som gir 4G dekning til mer enn 98% av befolkningen. Abonnementet har ingen begrensninger på fart, som vil si at estimert høyeste hastighet for nedlastning er 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s.

Abonnement oppkalt etter spillere

LSK Mobil har abonnement som skal dekke alle behov. Etter en navnekonkurranse har vi kommet opp med følgende abonnement:

• Et abonnement på 2 GB oppkalt etter Simen Kind-Mikalsen
• Et abonnement på 4 Gb oppkalt etter Alexander Melgalvis
• Et abonnement på 8 Gb oppkalt etter Erling Knudtzon
• Et abonnement på 16 Gb oppkalt etter Frode Kippe

Få LSK mobil du også
Ønsker du å være med på å finansere en ny spiller, eller bidra til at Fugla skal ta the double i 2018? Hvorfor ikke bytte til LSK mobil ? Det er trygt, billig og du støtter klubben ditt hjerte hver gang du ringer, tekster eller surfer på mobilen.

Forza Fugla!

Legg igjen en kommentar