YouTeam er en annerledes teleoperatør. Vi ønsker å levere markedets billigste mobilabonnement, hvor du samtidig bidrar med støtte til ditt lokale idrettslag eller en veldedig organisasjon. Vi kaller det “mobil med mening”.

Det høres kanskje rart ut? La oss forklare hvorfor og hvordan.

Den norske mobilbransjen bærer preg av at abonnementene stort sett er like uansett hvor du kjøper dem – samme pris, samme innhold og god dekning. Det er ofte de med størst markedsføringsbudsjett som dermed har flest kunder.

Det er kanskje ikke så rart at de som roper høyest får flest kunder. Men vi tror ikke at du nødvendigvis velger å kjøpe en vare eller tjeneste fordi noen sier det på tv, eller fordi en telefonselger gir deg “et godt tilbud”. Derfor skal ikke vi i YouTeam bruke masse penger på TV-reklame, telefonselgere eller annen dyr markedsføring.

Ved å droppe dyr markedsføring sitter YouTeam igjen med penger vi kan bruke på noe viktigere, nemlig å støtte en humanitær organisasjon, breddeidretten eller rett og slett hjelpe deg å sponse fotballklubben i ditt hjerte. Når du allikevel skal ha et mobilabonnement, hvorfor ikke ha et hvor du bidrar til din hjertesak?

YouTeam bidrar med et fast beløp hver måned så lenge du er kunde hos oss. Vi jobber hardt for å holde kostnadene våre nede slik at vi kan bidra med så mye som mulig til din hjertesak.

Vår filosofi er enkel. Jo fler kunder, jo lavere kostnader, og jo lavere kostnader jo mer kan vi bidra med. Det er en god sirkel.

Når du blir kunde hos YouTeam er det ikke nødvendigvis på grunn av abonnementene vi leverer (selv om de er like billige og gode som de våre konkurrenter tilbyr). De fleste som blir kunde hos oss, blir det fordi at de brenner for noe og fordi våre abonnement bidrar til deres hjertesak.

Legg igjen en kommentar