Mobiloperatøren for deg og de du heier på

Hos oss kan du støtte en valgfri veldedig organisasjon, et skolekorps eller et lokalt idrettslag med mobilabonnementet ditt. Vi gir en andel av månedsprisen til noen du heier på. Akkurat som Grasrotandelen til Norsk Tipping medfører ikke dette noen ekstra kostnad for deg, kun en ekstra inntekt for de du støtter.

Det kaller vi mobilabonnement med mening.

Dette tror vi på

Er du opptatt av å ha den beste prisen, at fakturaen er som forventet og at du får den beste kundeservice? Det er vi i YouTeam også. Ingen liker å bli lurt, og vi har derfor droppet alt som heter bindingstid, skjulte avgifter og liten skrift. Vi har droppet det fordi vi vil at du skal være kunde hos oss fordi du vil, ikke fordi du må.

Vi tror også på rettferdighet. Hos oss vil derfor alle få samme pris og samme tjenester. Setter vi ned prisene så setter vi ned prisen til alle. Om man er 1 eller en familie på 8 får man samme pris, våre priser er så lave at de slår selv de beste familierabatter. Hos oss skal alle kunder føle at de blir skikkelig behandlet.

Når du bytter til oss i YouTeam får du en mobiloperatør som vil jobbe knallhardt for at du skal ha Norges beste mobilabonnement.

Best på pris og kundeservice

Vi skal være best på både pris og kundeservice. Vi driver derfor effektivt, men uten at det går utover kundene. Hos oss skal det rett og slett være godt å være kunde. Enkelt og greit. 

Vi mener det er mulig å tilby lave priser, skikkelig god kundeservice og samtidig gi kundene mulighet til å gi noe til en sak som står dere hjerte nær. Pengene vi sparer ved å droppe kostbar reklame og ved å ha effektiv drift gjør at vi får til det.

Våre lave priser og gode kundeservice er også årsaken til at vi ikke har bindingstid. Hvis kundene har frihet til å velge noen andre må vi hele tiden gi kundene god oppfølging, samt de beste prisene på de beste produktene. Lever vi ikke opp til dette vil kunden velge noen andre, og det ønsker vi selvfølgelig ikke.

AdobeStock_72821478-kopi


Lene har tatt et verdivalg og blitt kunde hos YouTeam med Barnekreftforeningen som grasrotmottaker. 

Hun får Norges beste mobilabonnement, og Barnekreftforeningen får 285,-.

Ta et verdivalg du også, bytt til YouTeam.

Mobilabonnement med mening

YouTeam er et annerledes mobilselskap. Vi ønsker å bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted gjennom samarbeid med humanitære organisasjoner og idrettslag. Vi tilbyr derfor mobilabonnement hvor en andel av det du betaler går til en organisasjon du velger å støtte. Selvfølgelig uten at du skal betale noe mer av den grunn. Ikke ulikt Grasrotandelen til Norsk Tipping.  Det mener vi er mobilabonnement med mening.

Vi tilbyr derfor abonnement hvor man gir litt tilbake til samfunnet man er en del av. Pengene vi sparer på at du blir kunde hos oss ved å høre om YouTeam fra venner og kjente, eller fra organisasjonen eller idrettslaget du støtter, gir vi derfor direkte til din hjertesak. For hver eneste måned så lenge du er kunde hos oss. 

Du kan fortsatt ringe, tekste og surfe akkurat som i dag, våre abonnement inneholder nemlig akkurat de samme tjenestene som alle andre mobiloperatører har. Men hos oss støtter du altså samtidig en sak du brenner for. Og kunder som gir skal også få - vi har derfor som mål at våre kunder skal oppleve oss som Norges hyggeligste mobiloperatør. 

Når du først har et mobilabonnement, hvorfor ikke ha et med mening?

Menneskene bak YouTeam

Konseptet på 32 sekunder