YouTeam med Norges beste dekning

YouTeam dekker mer enn 98% av befolkningen

Telia dekker mer enn 98% av befolkningen med sitt 4G-nett. YouTeam tilbyr derfor Norges beste dekning til folk flest.

Dekningen man opplever kan påvirkes av flere forhold, og det vil alltid være individuelle forskjeller basert på hvor du oppholder deg og hvilken mobiltelefon du har. Dette gjelder for alle mobilnett. Er du i en bygning med tykke vegger, i en tunnel eller langt fra mobilmasten blir dekningen redusert. Vær og vind kan også spille inn. Rett og slett fordi signalene ikke kommer seg frem til mobilen like bra som om du var i utendørs eller rett i nærheten av en mobilmast.

Dekning baserer seg altså på hvor man oppholder seg. Enkeltpersoner kan derfor oppleve bedre dekning med enten Telia eller Telenor akkurat der de oppholder seg, men tester viser at Telia totalt sett har bedre dekning med sitt 4G-nett.

YouTeam dekning - dekningskart

I Norge har vi to fantastiske mobilnett, og vi i YouTeam har valgt Telia som leverandør av mobilnett for våre abonnement. Årsaken er at Telia to år på rad har vunnet prisen for beste 4G-nett i Norge.

Visste du forresten at halvparten av norske mobilkunder i dag benytter Telias mobilnett? Sjekk din Youteam dekning i Telias dekningskart.

Vi møtes ved en mobilmast nær deg