Same same, but different

YouTeam - Mobil med mening

YouTeam er som alle andre mobiloperatører. Med ett viktig unntak. Vi ønsker å gi noe tilbake til samfunnet.

Vi i YouTeam har fri tale, fri bruk av SMS og MMS, bruk i EU, overføring av ubrukt data, fri fart og dekning i verdensklasse inkludert i våre abonnement. Men det har også alle andre. Norske mobiloperatører har nemlig blitt veldig like.

Det er også blitt mindre forskjell på prisene mellom de ulike operatørene, samtidig som dekningen i de to nettene vi har er utrolig bra. Ja, faktisk så bra at man ikke helt blir enige om hvilket nett som faktisk er best. Innholdet, prisene og dekningen er dermed nesten identisk hos norske mobiloperatører. Hvem skal man da velge? Er det noen som skiller seg ut?

Vi i YouTeam skiller oss ut. For å bruke et uttrykk som er populært blant gateselgere i Thailand; "Same same, but different". Det vi skiller oss ut med er måten vi selger våre abonnement. Konkurrentene våre bruker hvert år flere hundre millioner (noen har til og med sagt milliarder 😳) på reklame for å få deg og andre til å kjøpe deres abonnement. Men det gjør ikke vi.

YouTeam er nemlig mobiloperatøren for deg og de du heier på. Pengene vi sparer ved å droppe kostbar reklame bruker vi heller til å støtte din hjertesak. Om det er en fotballklubb, et håndballag eller en veldedig organisasjon så kan du nå bidra med ditt mobilabonnement.

Og kanskje det viktigste av alt, du betaler ikke mer av den grunn. For forskjellen på oss og de andre mobiloperatørene er altså hvordan vi bruker pengene. Der andre velger å bruke millioner på TV-reklame, sponsing av nye mobiltelefoner hvert år og provisjoner til selgere velger vi heller å gi pengene til de du heier på. Og det gjør vi hver eneste måned så lenge du er kunde hos oss. Enkelt og greit.

Vi kaller det mobilabonnement med mening. Vi håper du blir med på vårt lag slik at vi kan støtte ditt lag.

Legg igjen en kommentar